UA-34137633-1 G-VNLBMFWCL5
top of page

SPRÅKBOLAGETS GÖTEBORGSHISTORIA

Vi hjälper dig att kommunicera med dina kunder på rätt språk.
År 2002 bildades Språkbolaget i en liten vindsvåning här i Göteborg med ambitionen att leverera översättningar till näringslivet med engagemang och service utöver det vanliga. Idag sitter vi i en betydligt större lokal på Kämpegatan – vi är fler, men fortfarande i Göteborg, och vi brinner fortfarande för samma sak. Vi är en grupp engagerade personer med olika bakgrund, och tillsammans utgör vi ett team som jobbar hårt för att alltid leverera den optimala språklösningen till varje kund.

Vårt största fokus är kvalitet och engagemang för våra kunder, och vår drivkraft ligger i att ta fram smidiga och effektiva processer, antingen det gäller översättning av årsredovisningar, medicinska texter eller copytexter.

Är du nyfiken på oss är du varmt välkommen att kontakta oss.

Specialiserade översättare

Under lång tid har vi byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella översättare som enbart översätter till sitt eget modersmål. Och det är med hjälp av våra medarbetare världen över som vi kan erbjuda dig språktjänster i världsklass och översättningar till de allra flesta språk. Så behöver du hjälp med att översätta en kundtidning till ryska eller har du en säljande text som ska nå ut på franska, isländska och swahili? Inga problem – fråga oss!

Image by Ferhat Deniz Fors
Image by miller jacob
bottom of page