UA-34137633-1 G-VNLBMFWCL5
top of page
Offert på ditt översättningsprojekt

Vi anger alltid våra priser per projekt – det betyder att du får ett fast pris för hela ditt översättningsprojekt. Vår prismodell innehåller inga dolda kostnader, och i offerten får du en tydlig överblick av vad som ingår. När vi sammanställer en offert tar vi hänsyn till textens omfång, karaktär, ämnesområde, filformat, käll- och målspråk och önskad leveranstid.

Behöver du hjälp med offerten eller har du några andra frågor så kontakta oss via mail på info(@)sprakbolaget.se eller telefon på +46 31 60 40 90

Pris per projekt
Sekretess i alla led

På Språkbolaget arbetar vi med sekretessbelagt material varje dag. Det är allt från pressreleaser till årsredovisningar och avtal. Alla våra översättare har skrivit på särskilda sekretessavtal, och alla uppdrag och förfrågningar behandlas med strikt sekretess i alla led.

 

GDPR

Vi kommer att använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna lämna en offert och eventuellt kunna genomföra ett uppdrag. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till någon annan. Genom att fylla i vårt offertformulär godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy som du hittar länkad här.

Språkbolaget arbetar enbart med företagskunder

Språkbolaget arbetar endast med företagskunder och hänvisar därför alla privatpersoner till att söka översättare via Sveriges Facköversättarförening, eller via Kammarkollegiet.

Behöver du hjälp med översättning?

 

Fyll i formuläret nedan för offert från oss. Vi svarar inom 24 timmar. Vi arbetar enbart med företagskunder.

Har du en fil som är större än 25 MB eller vill du skicka mer än 3 filer?

Fyll i nedan offertförfrågan och skicka sedan filen/filerna via Wetransfer.

* Indikerar obligatoriska fält

Offertförfrågan

Tack för din offertförfrågan. Vi återkopplar inom kort.

Specialiserade översättare

Under lång tid har vi byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella översättare som enbart översätter till sitt eget modersmål. Och det är med hjälp av våra medarbetare världen över som vi kan erbjuda dig språktjänster i världsklass och översättningar till de allra flesta språk. Så behöver du hjälp med att översätta en kundtidning till ryska eller har du en säljande text som ska nå ut på franska, isländska och swahili? Inga problem – fråga oss!

bottom of page