Språkbolaget med översättningar och kommunikation i fokus

Utöka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk. Språkbolaget har sedan 2002 hjälpt företag att kommunicera med sina kunder på rätt språk genom språklokalisering, språkgranskning och översättningar. Hos oss hittar du den språkliga expertis som krävs för att du ska få största möjliga globala genomslagskraft i din kommunikation.

Vi kan din bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Översättning av årsredovisning & affärsdokument

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad

Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

Vi översätter till och från de flesta språk

Här är några språk vi ofta översätter till:

Arabiska, bulgariska, danska, dari, engelska, estniska, farsi, finska, franska, grekiska, indonesiska, italienska, isländska, japanska, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, somaliska, sorani, spanska, svenska, thailändska, tigrinja, tjeckiska, tyska, turkiska, ukrainska och vietnamesiska. Hittar du inte ditt språk i listan ovan så fråga oss.

12

”Oron för björnar påbörjades redan i januari..” Så börjar Marcus @bikeflow spännande artikel om möten med björnar i Klippiga bergen. Marcus är nu hemma i Sverige igen men vi har fortfarande några riktigt intressanta artiklar att dela. 👉Hela artikeln finns att läsa på vår blogg. Länk i profil. #språkbolaget #översättningar #translation

13

5 tips till dig som ska göra affärer i Japan! Vi har märkt en markant ökning av översättningar till japanska – väldigt spännande och roligt tycker vi. Det sägs att japanska är ett av de språk i världen som är svårast att lära sig, och bara genom att se alfabetet och japansk text så kan man inte annat än att förstå varför. Även affärskulturen skiljer sig en del mellan Sverige och Japan. Är ni på väg att göra business i Japan? I vårt senaste blogginlägg tipsar vi om fem saker att ta hänsyn till. 1. Klä dig rätt! Mörk kostym och slips är att rekommendera vid ett affärsmöte i Japan. Undantaget är väl framför allt de mer kreativa yrkena som musik, film eller design, där även högre uppsatta personer kan vara lite mer ledigt klädda. Se även till att inte ha hål i strumporna om kvällens middag hålls på en klassisk japansk restaurang där man tar av sig skorna vid ingången! 👉Vill du läsa alla tipsen? Besök vår blogg. Länk i profilen. 🇯🇵 #Språkbolaget #översättningar #japanska #translation

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry