Språkbolaget med översättningar och kommunikation i fokus

Utöka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk.

Med oss som språkleverantör får ni många fördelar: 

–     En smidig och enkel arbetsprocess, egen kundportal och snabba svarstider.
–     En projektledare som lär känna ert företag.
–     Erfarna facköversättare med branschkunskap, som garanterar bästa möjliga genomslagskraft i er kommunikation.

Hos oss beställer ni enkelt översättningar och språkgranskning till och från de flesta språk. Vi vänder oss enbart till företag och organisationer. Läs gärna några av våra kundcase här.

Privatpersoner hänvisar vi att kontakta Kammarkollegiet eller SFÖ.

Slå gärna en signal eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi svarar alltid snabbt.
Varmt välkommen till Språkbolaget.

Vi kan din bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Översättning av årsredovisning & affärsdokument

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad

Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

Vi översätter till och från de flesta språk

Här är några språk vi ofta översätter till:

Arabiska, bulgariska, danska, dari, engelska, estniska, farsi, finska, franska, grekiska, indonesiska, italienska, isländska, japanska, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, somaliska, sorani, spanska, svenska, thailändska, tigrinja, tjeckiska, tyska, turkiska, ukrainska och vietnamesiska. Hittar du inte ditt språk i listan ovan så fråga oss.

Heja Sverige!⚽️🇸🇪🤩
Spelar du golf? Nu finns ett spännande hjälpmedel som kan hjälpa dig att förbättra din golfsving. Det handlar om att förbättra svingen, med hjälp av små men effektiva elstötar. 🏌️‍♂‍🏌️‍♀‍⛳‍☀‍ Ofarliga för de flesta – men manualen måste vara tydlig och korrekt. Den finns nu på 15 språk, så @deWiz är klar att rullas ut på världsmarknaden. Språkbolaget har fått förmånen att hjälpa till med översättningarna genom vår kund Svep Design som utvecklat produkten för deWiz. En superspännande produkt och vi som spelar golf på kontoret är väldigt sugna på att testa den. Vi önskar dig en riktigt härlig solig helg!☀️ #språkbolaget #översättning #översättningsbyrå #översättare #språk #språkleverantör #språkgranskning #korrekturläsning #reklambyrå #dewizgolf #golf #golftech

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry