Språkbolaget med översättningar och kommunikation i fokus

Utöka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk.

Med oss som språkleverantör får ni många fördelar: 

–     En smidig och enkel arbetsprocess, egen kundportal och snabba svarstider.
–     En projektledare som lär känna ert företag.
–     Erfarna facköversättare med branschkunskap, som garanterar bästa möjliga genomslagskraft i er kommunikation.

Hos oss beställer ni enkelt översättningar och språkgranskning till och från de flesta språk. Vi vänder oss enbart till företag och organisationer. Läs gärna några av våra kundcase här.

Privatpersoner hänvisar vi att kontakta Kammarkollegiet eller SFÖ.

Slå gärna en signal eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi svarar alltid snabbt.
Varmt välkommen till Språkbolaget.

Vi kan din bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Översättning av årsredovisning & affärsdokument

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad

Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

Vi översätter till och från de flesta språk

Här är några språk vi ofta översätter till:

Arabiska, bulgariska, danska, dari, engelska, estniska, farsi, finska, franska, grekiska, indonesiska, italienska, isländska, japanska, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, somaliska, sorani, spanska, svenska, thailändska, tigrinja, tjeckiska, tyska, turkiska, ukrainska och vietnamesiska. Hittar du inte ditt språk i listan ovan så fråga oss.

Under Kristi himmelsfärdshelgen har Språkbolaget stängt, men vi är tillbaka som vanligt igen på måndag (30/5).☀️ Visste du förresten att … … Kristi himmelsfärdsdagen alltid firas på en torsdag, den fyrtionde dagen efter påskdagen? Detta innebär att den inte firas på samma datum varje år utan infaller någon gång mellan Valborgsmässoafton och 3 juni. Förr räknades den som den första sommardagen i stora delar av Sverige och har därför kallts för barärmsdagen. Det var även den dagen man släppte ut korna på bete, trots att det alltså kunde skilja över en månad på när den inträffade. Trevlig helg önskar vi på Språkbolaget! #språkbolaget #översättning #översättningsbyrå #översättare #språk #språkleverantör #språkgranskning #korrekturläsning #engelska #kommunikation #reklambyrå #textproduktion #goteborg #västragötaland #rapporter #hållbarhetsrapport #delårsrapport #årsredovisning #ekonomiskarapporter #marknadsföring #marknadsmaterial#företagande #entreprenörskap #projektledare #teamwork
Så här kan det se ut bakom kulisserna när vi på Språkbolaget får agera fotomodeller på jobbet. Mitt i den värsta lunchrusningen poserade vi framför en fotograf, och vi kan väl säga att det var lättare för vissa av oss att plocka fram sin inre exhibitionist och till fullo njuta av upplevelsen. Vi var i alla fall eniga om att det var jättekul att få testa på, men nu har vi gått tillbaka till våra vanliga sysslor igen. Och det är vi väldigt glada över! 😉 Hoppas du får en fin fredag! #språkbolaget #översättning #översättningsbyrå #översättare #språk #språkleverantör #språkgranskning #korrekturläsning #engelska #kommunikation #reklambyrå #textproduktion #goteborg #västragötaland #rapporter #hållbarhetsrapport #delårsrapport #årsredovisning #ekonomiskarapporter #marknadsföring #marknadsmaterial#företagande #entreprenörskap #projektledare #teamwork #språknörd #fotomodellforendag

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry