SPRÅKBOLAGET – PARTNER I SPRÅK


Utöka din globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk. Språkbolaget har sedan 2002 hjälpt företag att kommunicera med sina kunder på rätt språk genom språklokalisering, språkgranskning och översättningar. Hos oss hittar du den språkliga expertis som krävs för att du ska få största möjliga globala genomslagskraft i din kommunikation.

Vi kan DIN Bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kundtidningar & magasin

Marknadstexter

IT & teknik

Medicin

HR & Management

Samhällsinformation

Juridik

Ekonomi & finans

ÖVERSÄTTNING AV ÅRSREDOVISNING & AFFÄRSDOKUMENT

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad


Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

14

Fredagens frukostförläsningar om Social commerce med BBO och Göteborg Energis projekt Key2Future. #bbofrukost #key2future #språkbolaget #översättning

18

Vi tackar för ett mycket trevligt besök på Nordiska Akvarellmuseet! #språkbolaget #nordiskaakvarellmuseet #marianordin #översättning

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry