Språkbolaget – Översättningsbyrå med kvalitet och språkexpertis i fokus

Utöka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk. Språkbolaget har sedan 2002 hjälpt företag att kommunicera med sina kunder på rätt språk genom språklokalisering, språkgranskning och översättningar. Hos oss hittar du den språkliga expertis som krävs för att du ska få största möjliga globala genomslagskraft i din kommunikation.

Vi kan din bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Översättning av årsredovisning & affärsdokument

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad


Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

Vi översätter till och från de flesta språk

Här är några språk vi ofta översätter till:

Arabiska, bulgariska, danska, dari, engelska, estniska, farsi, finska, franska, grekiska, indonesiska, italienska, isländska, japanska, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, somaliska, sorani, spanska, svenska, thailändska, tigrinja, tjeckiska, tyska, turkiska, ukrainska och vietnamesiska. Hittar du inte ditt språk i listan ovan så fråga oss.

25

Att gå på vernissage på Akvarellmuseet är alltid lika inspirerande. Den här gången var utställningen extra tänkvärd och berörde oss djupt. Leiko Ikemura är född i Japan och hennes konst hämtar näring från olika traditioner. Det gemensamma språket som löper genom hennes konst är förvandling. Se den här utställningen om du har möjlighet. #leikoikemura #akvarellmuseet #översättning #kultur #art #artwork

19

Tack @vastsvenska_handelskammaren och Psykologpartners för ytterligare en intressant föreläsning och för spännande möten. #västsvenskahandelskammaren #psykologpartners #föreläsning #översättning #möten #kunder #språk

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry