Professionell översättning till och från alla språk

Språkbolaget översätter till och från alla språk. Vi har lång erfarenhet av att översätta texter för både tryckta och digitala medier, och vi är specialister på att finna rätt ord för de allra flesta ämnesområden. Så antingen du behöver snabb hjälp med lokala språkinsatser, globala budskap på många marknader eller en översättare med specialistkompetens, har vi kapacitet och erfarenhet att hjälpa dig med dina texter. Vi översätter inom de flesta branscher, läs om vilka nedan.

Specialiserade översättare

Under lång tid har vi byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella översättare som enbart översätter till sitt eget modersmål. Och det är med hjälp av våra medarbetare världen över som vi kan erbjuda dig språktjänster i världsklass och översättningar till de allra flesta språk. Så behöver du hjälp med att översätta en kundtidning till ryska eller har du en säljande text som ska nå ut på franska, isländska och swahili?
Inga problem – fråga oss!

Vi kan er Bransch

Öka den globala verksamheten med våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har ni svårt att matcha in er text under någon av dessa branscher? Kontakta oss här för att diskutera texten.