Översättning av kundtidningar och magasin

”Efter att ha försökt med ett flertal leverantörer hittade vi Språkbolaget som nu hjälper oss med sju marknader. Levererar alltid i tid och visar stort intresse för att delta i och utveckla våra processer tillsammans med våra reklambyråer.”

Martin Sterner
Chef Marknadskommunikation
PostNord Strålfors Group AB

Vi är en partner i språk!


Öka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk.

POSTNORD STRålfors

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för mer personliga och starkare kundrelationer. Med vetskapen om att allt kommunicerar, gör PostNord Strålfors det möjligt för alla delar i ett företag att samverka och tala samma språk – kundens språk. När vi kommunicerar och fokuserar på mottagaren ger det alltid resultat oavsett om det är gjort genom logistiklösningar, direktreklam, fakturor, webben, telemarketing, kundtjänst, följesedlar – fysiskt eller elektroniskt. Strålfors gör det möjligt. Strålfors har verksamhet i 7 länder och cirka 1500 anställda.

Uppdrag

PostNord Strålfors är företaget som erbjuder lösningar för olika former av kundkommunikation. Företaget finns på flera orter i Sverige och är även etablerat i andra europeiska länder. Som kund utmanar Strålfors oss med många olika typer av texter och en hel del komplexa översättningsprojekt. För PostNord Strålfors översätter vi allt från webbtexter, kataloger, broschyrer, nyhetsbrev, pressmeddelanden och internt utbildningsmaterial till kundtidningen Smarter Communication.

SpråkLösning

Språkbolaget har under lång tid levererat språktjänster till Strålfors och byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete med processer utformade och anpassade för PostNord Strålfors Group AB.

Läs mer: