Översättning av marknadsmaterial

”För Nelson Garden AB översätter Språkbolaget fröpåsarnas texter till bl.a.
de baltiska språken – estniska, lettiska, litauiska och ryska. Det är texter som kräver både specialkompetens och en kreativ språkbehandling eftersom utrymmet ofta är knappt. Språkbolaget är fantastiska att arbeta tillsammans med; noggranna, uppmärksamma, frågar och kommenterar när det behövs och levererar alltid i tid.”

 

Ingrid Henriksson
Marknadsavdelningen
Nelson Garden AB

 

Vi är en partner i språk!


Öka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk.

NELSON GARDEN

Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen och har Nordens bredaste frösortiment. Förutom fröer innehåller sortimentet också redskap, tillbehör, lökar och växtvård. Nelson Garden verkar i stora delar av Norden och vill bidra till att odling och trädgårdsarbete blir mer glädjefyllt.

UPPDRAG

För Nelson Garden översätter Språkbolaget texter till fröpåsar, etiketter och annat marknadsmaterial. Språken vi översätter till är danska, finska, estniska, lettiska, litauiska och ryska. På fröpåsar och etiketter är utrymmet ofta begränsat, vilket utmanar oss att skapa professionella översättningar med rätt information på en begränsad plats.

SpråkLösning

Nelson Garden vände sig till Språkbolaget när de sökte en partner för språklösningar. Språkbolaget satte då ihop ett engagerat team av projektledare och översättare och ett förslag på en effektiv process utifrån kundens önskemål och krav. Med ett tydligt servicetänk och tätt samarbete med kunden levererar vi ett resultat som kunden är mycket nöjd med.

läs mer: