Expertartiklar inom översättning

Det finns mycket spännande att skriva om översättningar och språk. I våra expertartiklar delar vi med oss av våra erfarenheter och vår kunskap. Vi tar upp frågeställningar som vi ofta får av våra kunder och gräver djupare i intressanta ämnen. Vi som skriver är engagerade i språk och översättning i alla former. Genom att läsa våra artiklar blir du garanterat en bättre beställare av översättningar. Vi hoppas att du hittar något du tycker om. Artiklarna hittar ni här!

Kundcase

Vi arbetar med många olika typer av företag i olika storlekar och branscher. Allt från enmansfirman till globala börsbolag. Gemensamt för dem alla är att de uppskattar ett högt engagemang och pålitliga processer. Läs mer om våra kundcase här!

Språkbolagets cyklande skribent

Våren 2018 kom Språkbolaget och Marcus i kontakt med varandra och det växte snart fram ett samarbete. Idén föddes på grund av de språkbarriärer som uppstod när Marcus cyklade tvärs genom Indien. Hur skulle han kommunicera med barn som inte talar engelska?

Under 2019 genomför Marcus nu sin andra resa. Denna gång genom USA, med det långsiktiga målet att cykla totalt 10 000 mil. Allt kopplat till välgörenhet genom politiskt obundna UNICEF. Marcus alla inlägg hittar ni här!

Språkbolagets blogg

På Språkbolagets blogg delar vi med oss av våra kunskaper inom området språk och översättning. Vi diskuterar även nyheter och ger praktiska tips inom området språk och översättning. Bloggen hittar ni här!