Språkbolagets Story

Vi hjälper dig att kommunicera med dina kunder på rätt språk.
År 2002 bildades Språkbolaget i en liten vindsvåning här i Göteborg med ambitionen att leverera översättningar till näringslivet med engagemang och service utöver det vanliga. Idag sitter vi i en betydligt större lokal på Skeppsbron – vi är många fler, men fortfarande i Göteborg, och vi brinner fortfarande för samma sak. Vi är en grupp engagerade personer med olika bakgrund, och tillsammans utgör vi ett team som jobbar hårt för att alltid leverera den optimala språklösningen till varje kund.

Vårt största fokus är kvalitet och engagemang för våra kunder, och vår drivkraft ligger i att ta fram smidiga och effektiva processer, antingen det gäller översättning av årsredovisningar, medicinska texter eller copytexter.
 

Språkbolaget - partner i språk jobbar fokuserar på nöjda kunder vid varje projekt
Språkbolaget - partner i språk jobbar fokuserar på nöjda kunder vid varje projekt

Jobba på Språkbolaget?
Vill du ha kollegor som är öppna och inspirerande, och engagerade i alla uppdrag de genomför? Hos oss jobbar ekonomer, språkexperter, marknadsförare, affärsutvecklare och kommunikatörer som alla är delaktiga i våra översättningsprojekt.

Just nu har vi inga lediga jobb men v
i är alltid intresserade av begåvade människor i vår bransch, så är du nyfiken på att jobba hos oss mejla in din ansökan till info@sprakbolaget.se.
 

Vi vill göra skillnad!
För oss på Språkbolaget är det viktigt att arbeta på ett hållbart sätt. Vi vill även agera både lokalt och globalt, hitta fruktsamma samarbeten, ge tillbaka till samhället och samtidigt utvecklas som företag. Läs mer här!
 

Frilansöversättare?
Vi har byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella frilansöversättare som vi är mycket stolta över. Vi är alltid intresserade av att utöka vårt nätverk med nya kompetenta översättare. Är du intresserad? Mejla din ansökan till info@sprakbolaget.se.

Team

Maria Lachonius
VD
031-60 40 91

lachonius@sprakbolaget.se
LinkedIn
Åsa Hesslefors
Teknik-, Utvecklingschef & Projektledare
031-60 40 93
hesslefors@sprakbolaget.se
LinkedIn
Linda Haggren
Försäljningschef
031-60 40 92
haggren@sprakbolaget.se
LinkedIn

Jakob Frisk
Marknadsansvarig & Projektledare
031-60 40 96
frisk@sprakbolaget.se
LinkedIn

Josefine Green
Projektledare

031-60 40 94
green@sprakbolaget.se
LinkedIn

Klara Karlström Andreen
Marknadskommunikatör

031-60 40 95
karlstrom@sprakbolaget.se
LinkedIn

Sandra Cederman
Projektledare

031-60 40 97
cederman@sprakbolaget.se

LinkedIn