Offert på ditt översättningsprojekt

Behöver du hjälp med översättning? Fyll i formuläret nedan för offert från oss. Vi svarar inom 24 h. Vi arbetar enbart med företagskunder.

OFFERTFÖRFRÅGAN

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)


 Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här.

Har du en fil som är större än 50 MB? Skicka den via Wetransfer eller meddela oss i din förfrågan så får du tillgång till vår FTP.

* Indikerar obligatoriska fält

Språkbolaget arbetar enbart med företagskunder
Språkbolaget arbetar endast med företagskunder och hänvisar därför alla privatpersoner till att söka översättare via Sveriges Facköversättarförening, eller via Kammarkollegiet.

Pris per projekt
Vi anger alltid våra priser per projekt – det betyder att du får ett fast pris för hela ditt översättningsprojekt. Vår prismodell innehåller inga dolda kostnader, och i offerten får du en tydlig överblick av vad som ingår. När vi sammanställer en offert tar vi hänsyn till textens omfång, karaktär, ämnesområde, filformat, käll- och målspråk och önskad leveranstid. Kontakta oss här om du har några frågor.

Sekretess i alla led
På Språkbolaget arbetar vi med sekretessbelagt material varje dag. Det är allt från pressreleaser till årsredovisningar och avtal. Alla våra översättare har skrivit på särskilda sekretessavtal, och alla uppdrag och förfrågningar behandlas med strikt sekretess i alla led.