Vi agerar lokalt och globalt

För oss på Språkbolaget är det viktigt att arbeta på ett hållbart sätt. Vi strävar efter ett arbetssätt som gör oss attraktiva för våra kunder. Men vi tycker att det är lika viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs, och därför vill vi skapa en så välmående och attraktiv arbetsplats som möjligt. Vi vill även agera både lokalt och globalt, hitta fruktsamma samarbeten, ge tillbaka till samhället och samtidigt utvecklas som företag.

Vi hjälper miljön med Litterati

På Språkbolaget bidrar vi till en bättre miljö genom att plocka skräp! Vi är medlemmar i Litterati. Varje gång vi ser skräp i naturen fotar vi skräpet, dokumenterar i appen Litterati, innan vi sedan slänger det i närmsta papperskorg! Se grundarens TED talk här.
 

Språkbolaget & Stadsmissionen

Stadsmissionen i Göteborg arbetar med en kampanj som heter ”Julpartner 2016”, där de hjälper barnfamiljer i Göteborg med julklappar, mat och vinterkläder. Språkbolaget stöttar Stadsmissionen med 10 000 kronor. 

Vi "pärlar" för Ung Cancer

Ung Cancer arbetar för att alla unga vuxna som drabbats av cancer ska få det stöd, hjälp och vård de behöver. Under hösten "pärlar" vi på kontoret för att stödja Ung Cancer. 

Språkbolaget & Trygga Barnen

I år har vi startat upp ett samarbete med stiftelsen Trygga Barnen, en organisation med syfte att hjälpa barn, unga och anhöriga i familjer med beroendeproblematik. 

Hummerlunchen & Språkbolaget

Vi sponsrar Hummerlunchen, ett välgörenhetsprojekt i samband med hummerpremiären.
 

Språkbolaget – översättningsbyrå i Göteborg – Hummerlunchen