Språkbolaget med översättningar och kommunikation i fokus

Utöka er globala verksamhet med våra kunskaper inom översättning och språk.

Med oss som språkleverantör får ni många fördelar: 

–     En smidig och enkel arbetsprocess, egen kundportal och snabba svarstider.
–     En projektledare som lär känna ert företag.
–     Erfarna facköversättare med branschkunskap, som garanterar bästa möjliga genomslagskraft i er kommunikation.

Hos oss beställer ni enkelt översättningar och språkgranskning till och från de flesta språk. Vi vänder oss till företag och organisationer. Läs gärna några av våra kundcase här.

Privatpersoner hänvisar vi att kontakta Kammarkollegiet eller SFÖ.

Slå gärna en signal eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi svarar alltid snabbt.
Varmt välkommen till Språkbolaget.

Vi kan din bransch

Använd våra specialanpassade erbjudanden, särskilt utformade för ledande branscher. Har du svårt att kategorisera din text? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Översättning av årsredovisning & affärsdokument

”Vi är mycket nöjda med Språkbolaget. De översätter bland annat vår årsredovisning och en mängd affärsdokument vilket de alltid gör snabbt och korrekt – även när det är kort om tid. Att de dessutom är väldigt trevliga och enkla att samarbeta med gör att man känner att man är i trygga händer.”
 
Ulf Callerström
Svea Ekonomi | Marknad

Våra kunder

Här är några av de kunder och varumärken vi jobbar med eller har jobbat med.

Vi översätter till och från de flesta språk

Här är några språk vi ofta översätter till:

Arabiska, bulgariska, danska, dari, engelska, estniska, farsi, finska, franska, grekiska, indonesiska, italienska, isländska, japanska, kinesiska (förenklad och traditionell), koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, somaliska, sorani, spanska, svenska, thailändska, tigrinja, tjeckiska, tyska, turkiska, ukrainska och vietnamesiska. Hittar du inte ditt språk i listan ovan så fråga oss.

13

Coronaviruset och texter alla förstår – hör av dig så hjälper vi till! I dessa tider är det avgörande att information som sprids kring Covid 19 (coronaviruset) är helt korrekt så det inte blir onödig ryktesspridning. Att översätta dessa samhällsviktiga texter till de språk som talas i Sverige idag är viktigt framförallt så att ingen text misstolkas och så att alla våra samhällsinvånare får samma information. Har du texter som behöver komma ut och förstås av den stora massan i Sverige så står våra översättare i beredskap att hjälpa till. Hör av dig till info@sprakbolaget.se så tar en av våra projektledare kontakt med dig omgående för en offert. #Språkbolaget #översättning

19

Språket hjälper oss förstå världen Det är väldigt speciella tider nu. Oro sprids och vi människor behöver veta att vi inte är ensamma, att vi tar oss an utmaningar tillsammans. Men för att hålla ihop som samhälle och världssamfund behövs språkbruk som känns igen, kommunikation som landar i människors hjärtan. Tydlighet, klarhet och enkelhet. I vår globaliserad värld krävs nämligen förståelse över gränser. Betydelser måste kunna färdas över lands- och språkbarriärer och alltid sikta mot att landa rätt. Det kräver en hel del av både avsändare och mottagare, men framförallt av översättaren. Därför tittar vi alltid bortom de konkreta orden när vi tar oss an ett uppdrag. Vad betyder det som står här, egentligen. Och hur får vi någon annan att förstå och bry sig? Det är utmaningen. Det är ingen liten utmaning, men vi tar oss an den varje dag. Vi på Språkbolaget tar oss an den i vårt arbete, vi alla gör det i vår vardag när vi bidrar till att hålla släkt och vänner friska och säkra. I dessa speciella tider. Ta hand om er därute!❤️. #språkbolaget #översättningar #kommunikation

MEDLEMSFÖRETAG

DIGITAL KVALITET & NÄRVARO

Pineberry