UA-34137633-1 G-VNLBMFWCL5
top of page

Jobba hos oss

Vill du ha kollegor som är öppna och inspirerande, och engagerade i alla uppdrag de genomför? Hos oss jobbar ekonomer, språkexperter, marknadsförare, affärsutvecklare och kommunikatörer som alla är delaktiga i våra översättningsprojekt. Just nu har vi inga lediga tjänster.

Vi är alltid intresserade av begåvade människor i vår bransch, så är du nyfiken på att jobba hos oss mejla in din ansökan.

Frilans

Vi har byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella frilansöversättare som vi är mycket stolta över. Vi är alltid intresserade av att utöka vårt nätverk med nya kompetenta översättare. Är du intresserad? Mejla din ansökan till info(@)sprakbolaget.se. Läs mer om vad som krävs för att bli del av vårt team.

För att ansluta dig till vårt internationella team av översättare måste du ha översättarutbildning eller motsvarande för de språk du översätter från, och översätta till ditt modersmål. Du ska också ha minst två års erfarenhet av att översätta professionellt, och du ska arbeta med översättning i egen firma. Du måste även ha god och dokumenterad kunskap inom de ämnen du översätter. Skicka in din cv till info(@)sprakbolaget.se.

 

 

Specialiserade översättare

Under lång tid har vi byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella översättare som enbart översätter till sitt eget modersmål. Och det är med hjälp av våra medarbetare världen över som vi kan erbjuda dig språktjänster i världsklass och översättningar till de allra flesta språk. Så behöver du hjälp med att översätta en kundtidning till ryska eller har du en säljande text som ska nå ut på franska, isländska och swahili? Inga problem - fråga oss!

Image by Antonio Janeski
Team Meeting
bottom of page