UA-34137633-1 G-VNLBMFWCL5
top of page

Översättning av informationstexter till nyanlända

Vill du översätta samhällsnyttiga texter till våra nyanlända? På Språkbolaget hjälper vi dig gärna med detta. Vi översätter texter till och från invandrarspråk som somaliska, sorani (centralkurdiska), arabiska, dari, farsi (persiska) och tigrinja – språk som talas av många av våra nya medmänniskor i Sverige. Det är viktigt att alla förstår och kan ta del av viktig information. När en text ska översättas och användas i Sverige skiljer sig översättningsarbetet något från om den ska användas på en utländsk marknad. Dessutom använder flera av dessa språk inte det latinska alfabetet, vilket gör att det är lite mer invecklat att hantera filerna och att layouten kan behöva anpassas en del.

När du anlitar oss för översättning till dessa språk skickar vi alltid med en fullständig instruktion över vår väl framtagna arbetsprocess. Där får du all nödvändig information om hur de olika stegen går till, vilket filformat som passar bäst, ja, allt du behöver tänka på före och under processen.

Behöver du hjälp med eller har du frågor om översättning av informationstexter till nyanlända så kontakta gärna oss.

SEO-översättning

En webbplats som är sökmotoroptimerad har större chans att hamna högt i sökmotorernas organiska sökning.

Copyöversättning

Om du arbetar med reklam och marknadsföring vet du naturligtvis att reklam ser olika ut i olika länder. 

Översätta en hemsida

Att översätta en hemsida kan vara en komplex uppgift, och en av de viktigaste faktorerna för att få ett bra resultat.

Lättläst engelska

När man översätter till engelska är det viktigt att välja rätt variant av språket.

Lättläst svenska

En lättläst text är en text som är anpassad för dem som har svårt att läsa svenska.

Filmöversättning

Med hjälp av vår samarbetspartner erbjuder vi undertextning och voice-over till en mängd språk och i flera olika format.

Översättning till kinesiska

Inför en översättning är det alltid viktigt att veta i vilket land det översatta materialet ska användas.

Översättning till arabiska

Språkbolaget har riktigt vassa och kunniga översättare från svenska till arabiska, med goda kunskaper i en rad olika ämnen. 

Läs mer:
Specialiserade översättare

Under lång tid har vi byggt upp ett stort internationellt nätverk av professionella översättare som enbart översätter till sitt eget modersmål. Och det är med hjälp av våra medarbetare världen över som vi kan erbjuda dig språktjänster i världsklass och översättningar till de allra flesta språk. Så behöver du hjälp med att översätta en kundtidning till ryska eller har du en säljande text som ska nå ut på franska, isländska och swahili? Inga problem – fråga oss!

Image by Anastasiia Krutota
bottom of page