Projektledare med språktekniskt ansvar till Språkbolaget i Göteborg!

Är du en språkintresserad projektledare med tekniskt intresse? Har du ett öga för helheten och en förmåga att utveckla arbetsprocesser?

Språkbolaget är en översättningsbyrå i Göteborg som vänder sig till näringslivet och erbjuder sina kunder språkkonsultationer, projektledning och professionella översättningar. Efterfrågan på Språkbolagets tjänster ökar och därför söker vi nu efter en projektledare med språktekniskt ansvar till kontoret i Göteborg!

Om Tjänsten


Tjänsten innebär att du kommer driva egna projekt samt ansvara för att stötta övriga teamet och kunderna med teknisk support.  Du driver dina projekt från inkommen order till slutleverans självständigt, med frihet under ansvar, samtidigt som du har tillgång att bolla dina frågor med resten av teamet. Språktekniska arbetsuppgifter är bland annat analys av material och konvertering av filer till översättningsbart format som syftar till att Språkbolaget ska leverera bästa möjliga översättning på ett effektivt sätt. När du kommit in i Språkbolagets nuvarande processer kommer även tid avsättas för att utveckla den interna tekniken och arbetsprocesser.

Vem är du?

Vi söker främst dig med en översättar- eller språklig bakgrund kombinerat med ett it- och teknikintresse. Rollen som projektledare ställer höga krav på socialförmåga samt vana att både på ett självständigt och strukturerat sätt driva projekt framåt. Du bör vara skicklig på att prioritera, hålla deadlines samt projektleda projektet på ett optimalt sätt.  För att lyckas i denna roll tror vi att dina personliga egenskaper präglas av social kompetens, ett serviceorienterat sätt samt ett prestigelöst agerande. Eftersom rollen även innebär att ge teknisk support behöver du ha systemteknisk förståelse och tekniskt intresse samt en pedagogisk förmåga för att vägleda/utbilda och utveckla arbetsprocesser.

Vad kan Språkbolaget erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett mindre företag, med mycket god tillväxtpotential. Som anställd på Språkbolaget kommer du ingå i ett härligt prestigelöst team med framåtanda.  Vi har högt i tak, nära till beslut och vårt gemensamma mål är att alltid göra kunderna mycket nöjda med både bemötande och leveranser. Rätt person får stor möjlighet att utvecklas i sin funktion och påverka sin arbetssituation. Vi sitter i helt nyrenoverande lokaler centralt i Göteborg med närhet till tåg och annan lokaltrafik. Vi har morgonfika varje dag och du sponsras med ett generöst träningsbidrag. Med jämna mellanrum gör vi också roliga saker ihop.

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.