Nu söker vi en språkintresserad säljande projektledare till Språkbolaget.

Är du en språkintresserad projektledare med känsla för kvalitet? Älskar du att arbeta med konsultativ försäljning och serviceinriktad problemlösning? 
 
Språkbolaget vänder sig till näringslivet och erbjuder sina kunder professionella översättningar, språkkonsultationer och projektledning. På Språkbolaget kommer du bli en viktig del i ett sammansvetsat team med placering i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg. 
 
Som säljande projektledare med nykundsansvar kommer du både sälja in och driva projekt främst mot företagets nya kundförfrågningar. Du kommer från start att få en befintlig kundstock som du ska förvalta på bästa sätt. Arbetet som projektledare är omväxlande, med kunder från olika branscher samt med översättare i olika länder. Du driver dina projekt från offert till slutleverans självständigt, med frihet under ansvar, samtidigt som du har tillgång att bolla dina frågor med resten av teamet. 

Vad kan Språkbolaget erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett mindre företag, med mycket god tillväxtpotential. Som anställd på Språkbolaget kommer du ingå i ett härligt prestigelöst team med framåtanda.  Vi har högt i tak, nära till beslut och vårt gemensamma mål är att alltid göra kunderna mycket nöjda med både bemötande och leveranser. Rätt person får stor möjlighet att utvecklas i sin funktion men även påverka sin arbetssituation.  Vi sitter i helt nyrenoverande lokaler centralt i Göteborg med närhet till tåg och annan lokaltrafik. Vi har morgonfika varje dag och du sponsras med ett generöst träningsbidrag. Med jämna mellanrum gör vi också roliga saker ihop. 

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!